Sekreti indian për heqjen e pikave të zeza në hundë (Video)

2017-04-08 në ora 20:56

Të gjithë duan të kenë një lëkurë të pastër por pikat e zeza në hundë, sikur prishin ëndrrën tonë.

Arsyet janë të ndryshme por zakonisht shkaktohen te njerëzit me lëkurë më të yndyrshme.

Zakonisht paraqiten në kohën e adoleshencës, gjatë shtatzëninë, menstruacioneve, menopauzës dhe varen edhe nga ushqimet që konsumohen, shkruan Express.

Në videon në vazhdim mund të shihni se si mund të zgjidhni këtë problem në shtëpinë tuaj. /Gazeta Shneta/