Seksi anal dhe rreziqet e tij: Gjithçka që një grua duhet të dijë para se të eksplorojë këtë aventurë

2018-08-26 në ora 11:07

Seksi anal është i rezervuar për njerëzit me perspektiva më aventureske në dhomë të gjumit. Kjo nuk do të thotë se të tjerët nuk janë kurioz për këtë. Seksi i ‘derës së pasme’ nuk është si tabu siç mund të mendoni, por sigurisht nuk është për të gjithë.

E vetmja mënyrë që ju do të dini nëse ju pëlqen kjo është për të dhënë atë një test duke provuar atë. Këtu janë pesë gjëra që ju duhet të mendoni para se ta bëni atë të mundur të ndodhë:

Shumë gra mendojnë se burri i tyre do të ketë një mendim të ndryshëm për to pas seksit anal, por kjo nuk është plotësisht e vërtetë. Komunikimi i asaj që dëshironi të provoni në dhomën e gjumit është vendimtar për një marrëdhënie të suksesshme. Nëse do ta gjykoni njëri-tjetrin pas, sa mund t’i besoni njëri-tjetrit me interesat tuaja seksuale duke ecur përpara, shkruan Vix, transmeton Gazeta Shneta.

Gjëja e fundit që dëshironi është kthimi i fletëve të krevatit tuaj në një tualet ose të veshni pjesët private të partnerit tuaj me jashtëqitje , prandaj sigurohuni që zgavra juaj të jetë e pastër. Do të vlerësohet, përveç nëse partneri juaj ka një fetish të caktuar.

Është një ide e mirë për të shmangur duke shkuar nga prapa në përpar. Bërja e kësaj mund të transferojë bakteret në vaginë.

Duke pasur çdo lloj seksi të pambrojtur ju vë në rrezik për kontraktimin e infeksioneve seksualisht të transmetueshme, por seksi anal rrit rrezikun e kontraktimit të HIV 18 herë më shumë se sa marrëdhëniet vaginale, sipas gjetjeve të botuara në ‘’ International Journal of Epidemiology’’./Gazeta Shneta/