Seksi oral rrit inteligjencën tek femrat, ja çfarë sugjerojnë ekspertët

2018-02-11 në ora 09:23

Në një hulumtim të realizuar ku morën pjesë gratë e moshës 25 deri në 55 vjeçare, u analizuan preferencat e tyre seksuale.

Përveç kësaj, u krye edhe testimi i inteligjencës tek femrat. Por a kishte ndonjë rezultat apo ishin vetëm spekulime?

Të gjeturat, treguan se në fakt ato gra që kishin dëshirë më shumë për kontakt intim nëpërmjet seksit oral, kanë një nivel më të lartë të inteligjencës, transmeton Gazeta Shneta.

 

Kjo po ashtu, ndihmon në përmisimin e kujtesës dhe përqendrimin tek gratë. Ndërsa, seksi oral ndikon që të keni një gjumë sa më të qetë.

Arsyeja qëndron se në spermën e mashkullit, ka nivele të larta të serotoninës, të cilat kanë një efekt pozitiv në sistemin nervor qendror.

Ky hormon në fakt është quajtur edhe ‘rruga e lumturisë’./Gazeta Shneta/