Shenjat gjatë shtatzënisë që asnjëherë nuk duhet t’i injoroni

2018-09-29 në ora 12:54

Nëse jeni duke pasur rrjedhje të lëngut nga vagina para javës së 37-të kjo mund të nënkuptojë që ujërat tuaja janë thyer herët. Kontaktoni njësinë tuaj të lindjes në mënyrë që një mjek apo mami të mund të kontrollojë shëndetin e fëmijës tuaj.

Ju mund të keni nevojë për trajtim nëse ka shenja të një infeksioni.

Pasi të keni thyer ujërat, fëmija juaj ka më pak mbrojtje kundër infeksionit. Ose mund të keni tashmë një infeksion që ka bërë që ujërat të thyhen. Mund t’ju duhet të përgatiteni për një lindje të parakohshme, transmeton Gazeta Shneta.

Kur ujërat tuaja thyhen pas javës së 37-të, ju ka të ngjarë të shkoni në lindje brenda ditës tjetër. Telefononi maminë ose njësinë e maternitetit për t’u treguar atyre se çfarë ka ndodhur.

Ju ndoshta do t’ju kërkohet të shkoni në spital për t’u kontrolluar dhe të diskutoni se çfarë është më e mira për të bërë nëse lindja juaj nuk fillon brenda 24 orëve./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.