Shëroni dhimbjen e dhëmbit në kushte shtëpiake (Video)

2017-05-24 në ora 20:56
Ka mënyra të ndryshme të ndaljes së dhimbjes në dhëmbin tuaj, shkruan lajmi.net

Më poshtë do të kuptoni disa prej tyre:

Merrni piper, kripë dhe ujë, i përzieni bashkë dhe aplikojeni në dhëmbin tuaj.

Mënyra tjetër është të merrni ca thelb hudhre, kripë tryeze dhe ta vendosni në dhëmbin e infektuar.

Ju gjithashtu mund të bëni përzierjen edhe të karafilit me vaj ulliri apo me çfarëdo vaji tjetër bimor dhe ta aplikoni në dhëmbin tuaj.

Më poshtë mund të mësoni për format tjera se si të shpëtoni nga dhimbja e dhëmbit shpejt dhe në kushte shtëpiake.