Shëroni infeksionet e urinimit me këtë metodë të thjeshtë

2018-01-14 në ora 10:15

Infeksionet në traktin urinar mund të jenë për shkaqe të pakujdesisë suaj për higjienën, e cila duhet të jetë më e madhe.

Në paragrafet më poshtë janë disa nga këshillat të cilat duhet t’i ndjekni në rast të prekjes nga infeksionet shkruan Natural Medicine Box, transmeton Gazeta Shneta.

Përdorni një leckë për pastrimin e vetës.

Thajeni lëkurën tuaj në ajër pas pastrimit.

Shmangni larjet e shpeshta dhe kruarjet, pasi këto mund të shkaktojnë probleme në lëkurë.

Përdorni një kremë parandalues, të tillë si vazelina ose gjalpi apo kakao, për të mbrojtur lëkurën tuaj nga urina./Gazeta Shneta/