Shikojeni videon sesi arrin sperma deri në vezoren tuaj (Video)

2017-07-25 në ora 10:20

Një video edukuese është publikuar në facebook.

Në të shihet procesi i fertilizimit që nga lëshimi i spermës deri tek takimi me vezoren, transmeton Gazeta Shneta.

Vërtet është një mrekulli, spermatozoidet bëjnë ‘luftë’ për të arritur e para deri tek vezorja.

Porsa një spermatozoid futet në vezore, ajo hermetizohet e tëra dhe këtu nis ngjizja e foshnjës. /Gazeta Shneta/