Shkoi në spital me dhimbje të tmerrshme koke, ajo çka panë mjekët i habiti të gjithë

2017-07-10 në ora 19:01

Luis Ortiz nga Kalifornia në Shtet e Bashkuara të Amerikës shkoi në spital me dhimbje të forta koke. Ai hyri në spital duke ulëritur nga dhimbja e fortë e kokës.

Pasi i bënë skaneri, mjekët zbuluan se në trurin e djaloshit gjendej një shirit paraziti dhe i dhanë atij vetëm 30 minuta jetë, nëse nuk do t’i nënshtrohej menjëherë një operacioni.

Djali pranoi të hynte në operacion fatmirësisht rezultoi i suksesshëm.

Mjekët thonë se një gjë e tillë mund të na ndodh të gjithëve, pasi shiritat parazitë merren nga mishi i viçit ose i derri, apo dhe peshku i infektuar.