Shtatzënat nuk duhet ta shohin këtë video, 15-vjeçarja e fut beben në kuti…

2017-04-13 në ora 20:47

Ky është një moment shumë tmerrues ku shihet një nënë e re nga Kina, duke e hedhur fëmijën e saj, të cilin e kishte futur në një kuti.

Një nënë e re 15-vjeçare fëmijën e saj e kishte futur në një kuti dhe kishte marrë edhe çanta tjera dhe së bashku me to futet në ashensor për t’i dërguar në vendin e grumbullimit të mbeturinave.

Policia e qytetit e ka konfirmuar këtë ngjarje dhe më të kuptuar këtë, prindërit e vajzës kanë shkuar dhe e kanë marrë fëmijën në shtëpinë e tyre.