Shtatzënë pas abortit, ja sa kohë duhet të prisni

2018-01-13 në ora 13:22

Shumë gra janë të shqetësuara se aborti mund të shkaktojë probleme me infertilitetin dhe duan të sigurohen që mund të mbesin sërish shtatëzënë.

Në raste më të rralla kur dhimbja është shumë e madhe pas abortit, mund të ndikojë tek pjelloria juaj.

Ju do të jeni në gjendje të mbeteni shtatëzënë menjëherë pas abortit, transmeton Gazeta Shneta.

Ovulacioni mund të ndodh në çdo kohë, madje edhe kur keni gjakderdhje, nëse nuk doni të mbeteni shtatëzënë menjëherë atëherë duhet të filloni një metodë të kontrollit të lindjes.

Nëse keni pasur abort në tremujorin e parë të shtatzënisë, atëherë mund të konceptoheni menjëherë.

Por nëse dëshironi të siguroheni, atëherë mund të prisni një muaj në mënyrë që mitra të shërohet plotësisht./Gazeta Shneta/