Si duhet t’i lidhni flokët gjatë procesit të lindjes

2018-08-02 në ora 20:29

Lista e detyrave për të shkuar në lindje dhe shpërndarje mund të jetë e gjatë, por kjo video mund t’ju ndihmojë të kontrolloni këtë gjë.

Shihni gjashtë mënyra hijeshuese dhe praktike rreth  stilit tuaj të flokëve për ditën e madhe. Dhe nëse keni nevojë për ndihmë për të paketuar një qese spitalore ose për të instaluar një vend për makinën e foshnjës, kemi këshilla edhe për atë pikë.

Shmangni stilet e flokëve që janë të shtrira; Provoni për zënien bisht të flokëve gjatë fazave të lindjes, transmeton Gazeta Shneta.

Duhet t’i lidhni flokët sikur shkoni në palestër apo ushtroni, sepse lindja është nëna e stërvitjeve. Lidhini ato nyje në majë të kokës.

Mos u brengosni ju duhet të mbuloni flokët tuaja me një qese. Kjo është një pamje për një ditë të madhe të lindjes./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull..