Si ia shpëtoi jetën kjo nënë trenjakut ndërsa po lindte dy foshnjat e tjera

2018-08-08 në ora 18:06

Një grua e shtatë fëmijëve nga Saskatchewan u titullua superhero pasi i shpëtoi jetën foshnjës së saj porsalindur muajin e kaluar, ndërsa po lindte dy trenjakët e tjerë.

Më 16 korrik, Danielle Johnston hyri në lindje herët. Djali i saj i madh, thirri një ambulancë, sipas Kanadës së HuffPost, por atij iu tha se ambulanca do të arrinte atje për 45 minuta. Ndërkohë, dhimbja e Johnston u përkeqësua, dhe më pas ajo kishte një nxitje të fortë për të shtyrë. Ajo lindi fëmijën e parë, një vajzë. Së shpejti e kuptoi se vajza e saj nuk po merrte frymë. Nëna e saj në ato momente i ofroi shpëtim kardiovaskular, njofton Gazeta Shneta.

Përfundimisht ajo u transportua në Spitalin e Përgjithshëm të Regjina-s ku edhe lindi dy djemtë e tjerë pas mesnatës.

Të tri foshnjat u stabilizuan dhe janë ende në njësinë e kujdesit intensiv neonatale (NICU), ku ata po rriten mirë dhe së shpejti mund të largohennga tubat e tyre të ushqimit, tha Johnston./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.