Si realizohet vizita me ultrazë te gjinekologu? Ju tregon videoja

2017-03-07 në ora 22:17

Ultarzëri është teknikë diagnostifikuese për të përcjellë zhvillimin e bebës suaj, shkruan Gazeta Shneta. 

Ultrazëri është teknikë jo-jonizuese dhe aspak e rrezikshme për ju dhe bebën tuaj pasi përdorë vetëm valët e tingullit për të vizualizuar pjesën e brendshme të trupit tuaj.

Në videon e mëposhtme mund të shikoni se si shkon një kontrollim me ultrazë.

Kontrolli është kryer me një pajisje të cilësisë së lartë, Voluson E8 Expert. Një pajisje të tillë në Kosovë e posedon Dr Drita Kabashi. /Gazeta Shneta/

Ja si shkon një ekzaminim me ultrazë kur jeni shtatzënë. Doktori shpjegon mënyrën e kontrollimit me ultrazërin Voluson E8 Expert.Një ndjenjë të tillë mund ta provoni edhe në Prishtinë te Dr Drita Kabashi, e cila posedon këtë pajisje dhe specializimin nga Gjermania.

Posted by Këshilla për shtatzënat – Gazeta Shneta on 18.06.2016

 

Për të caktuar vizitë te Dr Drita mund ta ndiqni linkun e mëposhtëm për informatat shtesë:

https://www.facebook.com/OrdinancaDrita/