Si ta kuptoni që një femër është e virgjër?

2017-04-10 në ora 16:49

Jo të gjitha femrat kanë dhimbje apo humbje gjaku gjatë kontaktit të parë seksual.

Kjo duhet të dihet nga meshkujt, pasi kapasur shumë raste që ata i kanë akuzuar femrat si jo të virgjëra, pasinuk kanë parë gjakderdhje.

Virgjërinë e një femre mund ta përcaktojë gjinekologu, apo ekspertiza ligjore në rast se ajo është përdhunuar. Por edhe kjo është tjetërhistori, shkruan Express.

Pra, thënë me fjalë të tjera, gjithçka është çështje besimi. Nëse nuk i keni besim një femre në fjalët që thotë, më mirë mos u lidhni fare metë.

Pastaj, rëndësi ka ta doni dhe t’ju dojë dhe jo virgjëria. /Gazeta Shneta/