Si të humbni 5 kilogramë, përpara se të arrijë sezoni i verës

2018-11-03 në ora 16:20

Këshillat e ofruara nga nutricionistja Aussie janë mjaft të thjeshta, të cilat nëse iu përmbaheni, do iu ndihmojnë që të humbni hiç më pak se 5 kilogramë përpara se të arrijë sezona e verës.

Disa ditë rresht të konsumohen supa, sallata dhe pije “shakes” në mënyrë që lehtësisht të reduktoni numrin e kilogramëve, transmeton Gazeta Shneta.

Studimet për humbje të peshës kanë treguar vazhdimisht se humbja e peshës shpejtë në fillim në një program humbje peshe parashikon sukses të mëtutjeshëm.

Kufizimi i marrjes së ushqimit në vetëm tetë orë çdo ditë, ose 10:00-18:00 apo12:00-20:00 është gjithashtu një mënyrë e lehtë për të kufizuar shtim të kalroive ndërsa hahet vetëm tre vakte çdo ditë./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.