Si të konceptoheni me një vajzë në 2018

2018-08-03 në ora 17:39

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen natyrale të gjinisë së fëmijës suaj, të gjithë prindërit janë absolutisht të barabartë. Sipas mamisë rezidenciale të Kidspot, Jane Barry, derisa të gjithë kanë një shans 50/50 për të lindur një vajzë kur përpiqeni të konceptoheni, ka disa mënyra për të rritur gjasat.

Provoni të bëni seks dy ditë para se të ovuloni, sesa kur jeni gati të ovuloni ose keni evoluar tashmë. Nëse nuk dini si të tregoni, provoni të përdorni Testin e Ovulacionit, në dispozicion nga farmacitë.

Mos harroni, megjithatë, këto nuk tregojnë saktësisht kur keni ose jeni gati të ovuloni, ato janë si një pajisje paralajmëruese e hershme. Gjenerale dhe jo specifike, me një distancë prej rreth 12-36 orë përpara, transmeton Gazeta Shneta.

Gratë që marrin një udhëheqje dominuese kanë më shumë gjasa të kenë një vajzë, ose kështu të paktën thonë. Ushqimet e shpejta mendohet të favorizojnë shkarkimin vaginal, i cili i ndihmon spermatozoidet Y që të notojnë deri në vezë – kështu që mos u jepni ndonjë ndihmë!

A jeni gati për matematikë?

Sipas Jane, gratë gjithmonë kanë kromozome të dyfishta të seksit X dhe burrat mbajnë një X dhe një Y. Pra, në varësi të cilës prej spermës së tij fekondojnë vezën (X), atëherë është ose një djalë ose një vajzë.

XX = një vajzë dhe XY = një djalë, fare e thjeshtë./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull..