Si të ndaloni lotët vaginalë gjatë procesit të lindjes, çdo gjë që duhet të dini

2018-07-20 në ora 11:51

Mund të keni frikë nga grisja vaginale gjatë lindjes, prandaj janë zhvilluar disa teknika që të lehtësojë këto dhimbje.

Vuajtja gjatë lindjes është një shqetësim i përbashkët për shumicën e grave shtatzëna. Ka shumë nëyra për ta parandaluar këtë dhimbje.

 

Njëra ndër këto metoda është edhe lindja nëpërmjet hipnozës dhe arsyeja përse shumica e nënave e praktikojnë këtë teknikë është që nuk heqin dorë gjatë lindjes së foshnjave të tyre.

Për më shumë ndiqni videon më poshtë./Gazeta Shneta/