Si t’iu thuash të tjerëve: “Jam shtatzënë”? (FOTO)

2017-02-26 në ora 21:54

Lajmi i ardhjes së një fëmije në jetë është i mrekullueshëm. Nëna është ajo e cila e ndjen dhe e merr vesh e para.

Mënyra se si ajo zgjedh për t’ia thënë të dashurit të zemrës, babait të fëmijës është mjaft emocionuese. Ky mund të jetë një çast të cilin ai mund ta mbajë mend gjëta gjithë jetës, ndaj Living ka menduar për nënat e reja se si mund t’ia japin këtë lajm bashkëshortëve të tyre.

Me një palë çorape të vogla në sirtarin e tij, me një tullumbace ku shkruhet “Babi” apo me një stampim bluze ku thuhet se barku juaj do të mbajë për 9 muaj një vogëlush.

Shikoni fotogalerinë për shumë ide të tjera të bukura.