Solli në jetë dy binjake identike, por kur mjeku i tha “më vjen keq”, zemra e nënës u copëtua! (Foto)

2017-04-03 në ora 12:27

Matt dhe Jodi Parry, u gëzuan tej mase kur morën lajmin se do të kishin binjake identike, po aq edhe djali i tyre i madh që do të kishte dy motra, transmeton Gazeta Shneta.

Abigali dhe Isobel, janë dy binjake identike që lindën në Britaninë e Madhe.

Prindërit ishin, tejet të lumtur që do të kishin të vogëlushe kaq të mira, por në fund një lajm i mërziti.

Doktori i tyre, i lajmëroi prindërit se dy vogëlushet ishin diagnostikuar me Sindromën Down.

Edhe pse u mërzitën nga ky lajm, nëna dhe babi janë tejet falënderues dhe të lumtur që kanë këto dy vogëlushe, qenie të pafajshme.

Sot ato janë rritur, dhe janë tejet të lumtura në rrethin e tyre familjar. /Gazeta Shneta/

Image result for Matt and Jodi Parry Abigail and Isobel

Image result for Matt and Jodi Parry Abigail and Isobel

Image result for Matt and Jodi Parry Abigail and IsobelImage result for Matt and Jodi Parry Abigail and IsobelImage result for Matt and Jodi Parry Abigail and Isobel