Sot po vazhdon konferenca e CEEA’së së anesteziologëve

2017-10-21 në ora 08:33

CEEA-ja për Kosovë e cila funksionin në kuadër të Shoqatës së Anesteziologëve të Evropës është duke zhvilluar konferencën e saj vjetore, duke mbledhur anesteziologët nga e gjithë Kosova.

Ky kurs është organizuar për të trajtuar Menaxhimin e Dhimbjes, problemet neurologjike dhe aplikimin e ultrazërit në praktikën anestetike, shkruan Gazeta Shneta.