Storia e lindjes së kësaj nëne që ka shokuar të gjitha gratë

2018-08-11 në ora 08:53

Nëna e dy fëmijëve tregoi edhe në lidhje mjetet që kishte marrë në çantën e spitalit dhe rrobat e rekomanduara, transmeton Gazeta Shneta.

Në postimin e detajuar në blogun e saj, Zoe zbuloi se kontraktimet i kishin filluar në ora 2:30 të mëngjesit, por vetëm tri orë më vonë e kuptoi se duhet të shkojë në spital.

Asaj i plasën ujërat në ora 7 të mëngjesit, ndërsa ishte e zgjeruar 4 cm.

Derisa po tregonte se kishte kishte marrë epidural një orë para lindjes, i ndodhi një vështirësi në sallë.

Ajo kishte harruar se si të “shtyente” foshnjën, e cila i krijoi vështirësi gjatë lindjes.

Pas lindjes, ajo kujton momentet e lumtura me foshnjen e saj, të cilat arriti t’i dokumentonte edhe me fotografi./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.