Studim: Fëmijët i ndihmojnë prindërit të jetojnë më gjatë

2020-01-31 në ora 21:01

Prindërit e dinë që së bashku me fëmijët e tyre vjen edhe një pako me argëtim dhe kënaqësi.

Tani, hulumtimet regojnë se të kesh fëmijë ka edhe një përfitim tjetër: jetë më të gjatë, transmeton Gazeta Shneta.

Sipas një studimi të ri, prindërit jetojnë më gjatë sesa ato çifte që nuk kanë fëmijë. Prindshmëria është e lidhur me një jetë më të gjatë dhe gjinia e foshnjës nuk ka rëndësi.

Fëmijët ndihmojnë që të përballoni më lehtë stresin dhe të keni më shumë momente të lumtura në jetë, prandaj edhe do të keni një jetë më të gjatë nëse keni fëmijë. /GazetaShneta/