Të gjithë menduan se po vdiste nga sëmundja, por ndodhi mrekullia (Foto)

2017-05-08 në ora 20:18
Anoreksia është një sëmundje e cila përveç dëmtimeve të tjera në organizëm shkakton edhe humbje të madhe peshe.

Lina Baier, një adoleshente e cila po vuante nga sëmundja kishte një gjendje tejet të veçantë – ku i pëlqente ose më mirë të themi se ishte obsesionuar me gjendjen e saj, transmeton lajmi.net

Ndërsa, ajo po humbte miqët dhe po i rrezikohej jeta nga sëmundja vendosi të bënte kthesë dhe të luftonte fuqishëm me të.

Asgjë nuk ishte e lehtë, por ajo i’a doli për nënën dhe shoqërinë e saj, ndërsa sot ajo duket shumë seksi.

anoreksia-34