Teatri i ëndrrave për çdo nënë (FOTO)

2017-03-10 në ora 17:30

Kompania ‘Cinepolis’ është duke bërë një revolucion në teatrot e saj në mënyrë që të tërheq vëmendjen e njerëzve.

‘Cinepolis’, pas suksesit me teatrin ‘Cinepolis Junior’ në Meksikë dhe Spanjë, do të hap një teatër të tillë edhe në SHBA, shkruan Gazeta Shneta.

E veçanta e këtij lloji të teatrit janë lojërat për fëmijë që ofrohen në hapësirën e teatrit, çka i mundëson secilës nënë t’i dërgojë fëmijët aty.

Pra, një teatër jo normal për të fituar në avantazh në krahasim me kinematë, ku jemi mësuar të dëgjojmë pak zhurma, divanë e karrige të rehatshme dhe një TV-projektor të madh. /Gazeta Shneta/