‘Thonjtë Covid’ mund të jenë shenjë se keni kaluar koronavirusin më parë

2021-05-11 në ora 22:22

Profesori Tim Spector tha se njerëzit që kanë një ‘vijë të qartë’ në thonjtë e tyre mund të kenë pasur virusin. Linja mund të shkaktohet nga ndërprerja e rritjes së shtresës tuaj të thonjëve për shkak të lëndimit ose sëmundjes.

Një shkencëtar ka paralajmëruar një simptomë të re për të parë e cila mund të sinjalizon që ju keni pasur Covid-19 më parë, shkruan The Mirror.co.uk përcjell Gazeta Shneta.

Profesori Tim Spector, i cili drejton aplikacionin ‘Covid Symptom Study’, tha se njerëzit që kanë një “vijë të qartë” në thonjtë e tyre mund të kenë pasur virus.

Linja mund të shkaktohet nga ndërprerja e rritjes së shtresës të thonjëve tuaj për shkak të lëndimit ose sëmundjes.

Profesor Spector, tha se kjo mund të ndodhë pa skuqje të lëkurës dhe duket se është e padëmshme.

Disa përdorues të mediave sociale u përgjigjën, njëanshëm duke thënë se ata vunë re një linjë të ngjashme në thonjtë e tyre pas kalimit të infeksionit Sars-CoV-2. /Gazeta Shneta/