Torta dasme që do i ëndërronte çdo nuse (Video)

2017-04-11 në ora 09:58

Martesa dhe ceremonia e dasmës janë një prej pikave më kulmore në jetën e çdo personi, por ajo që e ndjejnë më tepër emocione dhe kërkojnë perfeksionin edhe në detajet më të vogla është nusja.

Padyshim që një tortë e mirë disenjuar do të ishte perfekte, por ato që krijon një familje tajlandeze që merret me këtë biznes janë më të mirat.

Por këto krijime epike nuk janë edhe aq të lira, në fakt janë shumë të shtrenjta ato fillojnë nga 4 mijë dollarë deri në 400 mijë dollarë.