Tre fëmijë u operuan nga mjekët sllovenë për rikthimin e dëgjimit në QKUK

2018-02-09 në ora 17:14

Fëmijët që kishin probleme me dëgjimin, Rroni, Enesi dhe Venisi janë operuar ditën e sotme, ndërsa operacioni ka kaluar me sukses, shkruan Gazeta Shneta.

Këtë e ka bërë të ditur Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, i cili ndër të tjerash thotë se këto operacione janë realizuar në bashkëpunim me mjekët sllovenë.

Ndërsa, gjatë kësaj javve kanë qene rreth 10 operacione me sukses të plotë. Po ashtu, Ministri tregon se Spitali i Përgjithshëm i Prizrenit do të lidh marrëveshje me Spitalin e Përgjithshëm të Sllovenisë, ‘’Izola’’./Gazeta Shneta/