Tuna lë Tianin të ha ushqim vetë, por ndodh diçka që këngëtarja nuk e priste

2018-08-02 në ora 15:22

Është një ndër këngëtaret më të dashura për publikun shqiptar dhe jo rrallëherë ajo është në qendër të medieve rozë.

Së fundmi këngëtarja e njohur, Tuna, ka publikuar foto të djalit të saj Tianit i cili shihet se është duke shijuar në

maksimum ushqimin e tij.

Tiani i vogël shihet teksa është bërë me ushqim në duar si dhe fytyrë, tipike për një fëmijë që përveç ushqimit ka dëshirë të argëtohet.

Për më shumë shijoni pamjet: