U tha se është kopja e nënës, por Matini duket se po i ngjan këtij personi

2018-08-07 në ora 14:33

Falë famës që gëzon gjyshja e tij në estradë, si dhe e ëma e tij, Matini u bë i njohur ende pa lindur.

Sidoqoftë, për të në mediat rozë është thënë se po ngjason shumë me të ëmën, por një fotografi të publikuar nga vetë Learta, tregon të kundërtën, njofton Gazeta Shneta.

Fotografia tregon se Matini po duket në qëndrim dhe në buzëqeshje njësoj si babai i tij./Gazeta Shneta/

Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.