“Uji” që shpërthen para se të lindni në fakt nuk është ujë, ja se çfarë është

2017-11-09 në ora 20:08

Çdo grua shtatëzënë jeton me një lloj frike, sidomos kur vjen momenti.

Natyrisht se ky nuk është momenti kur qani, apo kur ju thyhet një thua, por pikërisht atëherë kur uji shpërthen.

Ndërsa mendoni se ky ujë të mos shpërthej vend e pa vend, lajmi tjetër është se në fakt ky nuk është fare ujë.

Sipas Dr. Japësh Sgroi, bebja juaj e bukur po noton në ujin e vet, regjistrojeni këtë.

Kur uji juaj shpërthen, në fakt nuk është ujë që derdhet në dysheme apo dikund tjetër por është urina e bebes suaj.

“Në fakt, uji që shpërthen është urina e foshnjës”, shpjegojnë më tej gjinekologët  në Mellbourne, transmeton Gazeta Shneta.

“Veshkat do të prodhojnë urinë gjatë kohës së foshnjës në mitër … dhe kjo është një shenjë e foshnjës që është mjaft e shëndetshme”. /Gazeta Shneta/