Ultratingulli 3D dhe 4D gjatë shtatzënisë: Fotografitë e para të foshnjës

2018-08-11 në ora 20:40

Pa dyshim ju jeni të shqetësuar për të parë fëmijën tuaj në rritje në barkun tuaj – pas të gjitha, nëntë muaj është një kohë e gjatë për të pritur për të kapur një paraqitje të shkurtër të atyre gishtërinjve të vegjël.

Dhe që nga testet 3D dhe 4D me ultratinguj ju lejojnë të shihni fëmijën tuaj të palindur në thellësi dhe detaje edhe më shumë sesa një ultratinguj standard 2D, mund të jeni të etur të rezervoni një foto.

Por, para se të bëni, është e rëndësishme të kuptoni se kur duhet të përdoren ultratinguj 3D dhe 4D gjatë shtatzënisë për të siguruar që po bëni gjithçka të mundshme për të mbajtur ju dhe fëmijën tuaj të sigurt dhe të shëndetshëm, transmeton Gazeta Shneta.

Është tunduese të rezervoni një takim për një skanim 3D ose 4D në qendrën tuaj portative të shtatzanisë lokale, veçanërisht nëse keni parë këto portrete mahnitëse të foshnjave dhe videot në internet.

Por studimet që vlerësojnë sigurinë e teknologjisë të ultratingujve tregojnë rezultate të përziera. Në këtë pikë, Kongresi Amerikan i Obstetërve dhe Gjinekologëve (ACOG) thotë se nuk ka prova të besueshme shkencore që tregon se ultratingulli është i dëmshëm për një fetus në zhvillim, por rreziqet potenciale janë ende të paqarta./Gazeta Shneta/

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.