Ushqimet më të mira për forcimin e imunitetit

2017-05-05 në ora 10:30

Sistemi imunitar është themeli i shëndetit tonë

Shanset tona më të mira për të shmangur sëmundje janë duke përdorur higjienë të mirë, duke ushtruar, dhe përdorimin e zakoneve të duhura ushqimore.

Një qasje e duhur është e nevojshme për të ruajtur një gjendje të mirë të shëndetit. Ndërsa higjiena e mirë dhe ushtrimi  shërbejnë si këshillë e qartë për shumicën e njerëzve.

Sistemi imunitar është themeli i shëndetit tonë ku punon për ne çdo ditë për të na mbajtur mirë.

Ashtu si çdo sistem, sistemi imunitar nuk ndryshe, ka një tolerancë.

Merrni një hap në drejtimin e duhur, duke përfshirë këto tetë ushqime të mëposhtme që forcojnë sistemin imunitar në dietën tuaj.

Këpurdhat

Hudhra

Kanellë

Brokoli

Jogurti

Boronica

Avokado

Spinaqi