Ushtrimi më i mirë për të djegur yndyrë dhe për të përmirësuar qëndrimin në mënyrë efektive

2017-04-20 në ora 16:48

Mënyra më e mirë për t’a bërë gati trupin tuaj për stinën e verës është duke zgjedhur ushtrimin efektiv dhe duke e kaluar atë në rutinë.

Pasi që vera po afron, dhe koha nuk premton, Bright Side ka zgjedhur disa nga ushtrimet të cilat mund të kenë efekt pozitiv në trupin tuaj, transmeton Gazeta Shneta.

Instrukcionet:

Uluni në dysheme, shtrini këmbët tuaja përpara jush. Peshoni në pëllëmbët e duarve tua të shtrira në dysheme dhe hapni gishtat për mbështetje maksimale.
Përkuluni 45 shkallë. Vendosni duart mbrapa mollaqeve tuaj në mënyrë që krahët tuaj të krijoni vijë të drejtë tek shpatullat tuaja.
Mbajeni peshën tuaj me duart dhe këmbë duke shtyrë me mollaqet tuaja lart.
Shtrëngoni muskujt e barkut dhe nxirrni stomakun përpara përderisa lëvizni me trupin tuaj.
Mbajeni këtë pozicion për 15-60 sekonda.
Uleni veten ngadal në dysheme./Gazeta Shneta/