Vajza që shpëtoi 350 mace për dy vite (Foto)

2017-03-07 në ora 15:14

Studentja Zanda Indriksone filloi që t’ju ndihmonte maceve të braktisura dhe pa shtëpi dy vite më parë.

Edhe pse nuk kishte studiuar për kafshët ajo kishte njohuri të mëdha në lidhje me macet, shëndetin e natyrën e tyre nga eksperiencat e saj.

Gjatë tërë kësaj kohe ajo ka shpëtuar në tërësi 350 mace.

“Për shembull në qoftë se jam duke ecur rrugës dhe e shoh një mace, unë thjesht nuk mund ta injoroj atë”  ka thënë Zanda.

“Fillimisht pasi e shpëtoj një mace nga rruga e dërgoj tek veterinari që të shikoj shëndetin dhe moshën e saj”, ka shpjeguar ajo.

Fatmirësisht Zanda nuk është e vetmuar në këtë veprimtari, pasi që ka shumë vullnetarë të cilët i ndihmojnë që t’ju gjejnë shtëpi maceve.

Tani ajo është bërë pjesë e organizatës “Komuniteti për Kujdesin e Maceve” të cilët ndërtojnë shtëpi për macet në qytete të Lituanisë.

A Girl From Latvia Rescued More Than 350 Homeless Cats During Last 2 Years

A Girl From Latvia Rescued More Than 350 Homeless Cats During Last 2 Years

A Girl From Latvia Rescued More Than 350 Homeless Cats During Last 2 YearsA Girl From Latvia Rescued More Than 350 Homeless Cats During Last 2 Years