Vdekje nga puthja: Nëna humbi të porsalindurën pasi e puthi e i shkaktoi një infeksion (Foto)

2017-03-25 në ora 10:23

Ruth Scholfield, është nëna e cila sapo morri të voglën e saj të porsalindur, Jennifer, për herë të parë në duar, nuk e kishte idenë se i shkaktoi rrezik, transmeton Gazeta Shneta.

Vazja e saj e vogël, ndërroi jetë pas vetëm 11 ditësh! Por asnjë mjek nuk arriti ta kuptonte arsyen, të gjithë dyshonin që pas lindjes mund të ketë pësuar ndonjë problem.

Megjithatë, pas shumë analizave të bëra, erdhën në përfundim, se nëna e saj kishte marrë ftohje në trup, e në atë moment edhe buzët i kishte të ftohta, me të puthu vajzën e saj, nga buzët ajo i lëshoi një lloj infeksioni, gjë që tek bebet ndikon shumë shpejtë.

Ky infeksion është i njohur me HSV, dhe rreziqet ndikojnë kryesisht tek bebet e porsalindura. /Gazeta Shneta/