Veprimi i këtij fëmije vodhi zemrën e çdo njërit (VIDEO)

2018-10-08 në ora 08:19

Fëmijët janë si një frymë e re, janë thjesht mrekullia e çdo familje dhe mund të ndriçojë jetën e mërzitshme transmeton Gazeta Shneta.

Këtu kemi paraqitur një video kur një fëmijë është aq i bukur dhe bënë një veprim tepër të këndshëm.

Në fillim të videos, mund të shohim se bukuroshi i vogël është ulur në majë të shtratit të spitalit. Infermierja tashmë ka stetoskopin e saj në gjoks dhe po përpiqet të kontrollojë frymën e tij. Qëndrimi i drejtë pas tij është nëna e tij duke u përpjekur ta mbajë atë të qëndrueshëm në një pozitë. Dhe ne duke e parë se nëna e tij po e ledhaton duke qartë se ajo po pret çastin kur ai të fillon të qaj. Edhe infermierja duket se po e parashikon këtë gjë sepse përpiqet të gudulis barkun e tij. Ju madje mund të dëgjoni infermieren duke thënë diçka për ta bërë atë të  buzëqeshë ndërsa nëna vazhdon të përkëdhelë shpinën. Ngadalë, infermierja lëviz stetoskopin e saj dhe fillon të kontrollojë foshnjën. Ai e vendos kokën në dorën e infermieres dhe i fal dashuri asaj. Jo e bukur por e mrekullueshme./Gazeta Shneta/.

– Kliko këtu për t’u informuar me testin që duhet ta bëjë secila nënë shtatzënë për të konfirmuar se shëndeti gjenetik i foshnjës në ardhje është në rregull.