Video e rrallë: Ja si duket një bebe e lindur ‘me këmishë’

2017-07-11 në ora 15:05

Ky është momenti befasues kur një bebe lind brenda qeses amniotike.

Bebja lindi nga një operacion cezerian dhe akoma nuk e kupton se ka dalë jashtë barkut të nënës.

bebja

Qesja amniotike është si një tollumbace e mbushur me ujë, që zakonisht shpërthen tek shtatzënat para lindjes.

Kur një fëmijë lind brenda kësaj qese, thuhet se ky është një ogur i mirë.

Tek ne thuhet se ‘ka lindur me këmishë’.