Vitia: Situata është shumë e rëndë, po punojmë për të siguruar më shumë vaksina

2021-04-07 në ora 17:39

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia tha se po punohet në sigurimin e sa më shumë vaksinave.

“Pavarësisht vaksinimit duhet të respektojmë masat, deri sa nuk vaksinohemi  të gjithë asnjë nuk është i sigurt”

“Situata është shumë e rëndë, varianti i ri është shumë i rrezikshëm dhe i prek të rinjtë të cilët janë në fazen e fundit për vaksinim”

Vitia i ka arsyetuar masat e reja me këtë gjendje dhe duhet marrë shembuj edhe nga vendet që në fazën e vaksinimit janë më përpara se Kosova.

“Qeveria po punon pa ndërpresë që të siguroj sa me shumë vaksina nga kryeministri Kurti deri te Presidentja” tha ai./Front Online