Vogëlushi 19 muajsh që lexon dhe numëron pa problem (Video)

2017-05-04 në ora 08:29

Fëmijët zakonisht mësojnë të shkruajnë e lexojnë kur të futen në shkollë! Që nga klasa e parë ata fillojnë të mësojnë.

Të rrallë janë ata fëmijë që dinë të lexojnë nën moshën 5 vjeçare, mirëpo fëmija me emrin Carter që është vetëm 19 mujash është një fëmijë shumë i veçantë, shkruan Gazeta Metro

Ai arrin të lexojë deri në 500 fjalë, poashtu mund të numëroj deri nga 1 deri në 50. Në videon më poshtë e bërë në vitin 2015 mund ta dëgjoni duke lexuar vogëlushin 19 muajsh.