Vraponi për të humbur peshë

2017-03-03 në ora 08:41

Secili në një moment e kupton se ka nevojë për humbjen e disa kilogramëve.

Kur vjen koha për të djegur kalori, vrapimi është një alternativë e shkëlqyer, transmeton Klan Kosova.

Një person i cili mund të ketë 150 kile, për të djegur rreth 100 kalori ai duhet të vrapoj afërsisht 2 kilometra.

Por ju gjithmonë duhet të keni parasysh edhe disa këshilla të tjera që kanë të bëjnë më mënyrën se si ju ushqeheni.

Në ditën tuaj bëni balancë të kalorive

spinach-791629_1280

Kujdesuni të zgjidhni ushqim me vlera ushqyese

cereal-898073_1280

Mos e harroni fitnesin; krijoni një orar për ushtrimet dhe ushqimin

training-828726_1280-2