‘Vrava foshnjën me dorën time’

2017-07-06 në ora 16:50

Laura Matthews-James, 35 vjeçe, u detyrua të futej në një lindje me prerje cezariane emergjente, kur mjekët zbuluan se foshnja e saj kishte vdekur në një aksident makinash që pësoi Laura.

Një nënë në pritje, që humbi foshnjën e saj ende të palindur dhe që thuhet se vrau shoferin tjetër, si shkak i një “manovre të rrezikshme të parakohshme”, thotë se ajo nuk dëshiron të ketë fëmijë sepse ajo ‘vrau foshnjën e saj’ – sipas gjykatës, transmeton Gazeta Shneta.

Matthews-James u dërgua në spital dhe mjekët u detyruan të nxerrnin foshnjën e saj, dy muaj para datës së saj të caktuar përmes një seksioni cezarian, raporton The Sun.

Një gjykim në Gjykatën e Gjykatës Swansea – ku ajo mohon të ketë shkaktuar vdekjen nga pakujdesia – dëgjoi se ajo mbajti trupin e fëmijës 8 dite rresht pas përplasjes.

Psikiatri Dr Michael Alcock i tha gjykatës se zonja Matthews-James nuk dëshiron më të sjellë një fëmijë në botë – dhe i tha atij se ‘Unë e kam vrarë fëmijën tim’.

Z. Hughes lexoi një deklaratë të psikologut Dr. Michael Alcock i cili tha se Mateu-James ishte lënë në një gjendje emocionale “të brishtë dhe stresuese”.

Deklarata tha: “Ajo ka thënë se ajo nuk dëshiron të sjellë një fëmijë në botë sepse sipas fjalëve të saj, ajo ka vrarë fëmijën.”

“Ajo gjithashtu shprehu keqardhje për vdekjen e z. Hitchcock. Ajo tha se ajo dëshironte që ajo ta kishte ndërruar vendin me të. ”

Gjykimi ende vazhdon./Gazeta Shneta/