Xheloz qysh në fëmijëri: Kjo storie e këtij të porsalinduri i bëri të qeshë të gjithë!

2017-05-04 në ora 14:47

Ishte pjesa kontraceptive që ndalonte që mamaja e tij të mbetë shtatzënë sërish.

Një fotografi qesharake që tregon një fëmijë të porsalindur duke mbajtur një implant të nënës së saj vetëm pak çaste pas lindjes së tij.

Postimi u bë viral pasi u shpërnda në më shumë se 70.000 herë në internet.

Lucy i tha Metro.co.uk se ajo lindi Dexter-in me prerje cezariane dhe gjatë procedurës, një kirurg kërkoi për implantin e saj.

Ajo pretendon se ata më vonë e gjetën të mbërthyer Dexter-in pas placentës së saj dhe gjithashtu hoqën një nga tubat e saj Fallopian.

Megjithëse Dexter ishte i paplanifikuar, Lucy tha në faqen e internetit se nuk mund ta imagjinojë jetën pa të./Gazeta Shneta/