Zbatoni këto këshilla për më pak rrudha (FOTO)

2017-05-15 në ora 21:16

Derisa po plakemi, bëhemi më të mençur dhe më me eksperiencë. E me moshën vijnë edhe rrudhat.

Por megjithatë ka metoda shumë të thjeshta, me të cilat mund t’i “luftojmë” ato.

Më poshtë shihni disa këshilla se si t’i zvogëloni rrudhat, dhe t’i parandaloni ato, transmeton Klan Kosova.

Vendosni jastëkat në nënqetulla para se të flini

Kjo do të ndihmojë për eliminimin e rrudhave të gjoksit dhe ndihmon në dhimbjen e shpinës.

Vendosni objekte të ndryshme përreth jush

Kjo poashtu parandalon paraqitjen e rrudhave sepse parandalon ndryshimin e pozitës, disa prej tyre të papërshtatshme çka edhe mund të sjellë rrudha.

Vendosni një jastëk poshtë gjunjve tuaj

Kjo rregullon qarkullimin e gjakut duke ndikuar për mirë në mosparaqitjen e rrudhave.

Vendoseni një peshqir poshtë kokës tuaj

Zgjedheni dyshekun e duhur

Zgjidhini sutjenat e duhura

 Vendosja e kremërave të duhur është esenciale

Është kaq e thjeshtë. Vendosni krem hidratues çdo mëngjes dhe mbrëmje.t