Zbulimi i kësaj nëne ua lehtëson kujdesin ndaj bebeve (Foto)

2017-04-22 në ora 07:47

Kujdesi ndaj bebeve nuk është edhe aq i lehtë për një nënë.

Ajo duhet të mbajë me vete gjatë tërë kohës pelena, letra të lagura dhe rroba rezervë për beben e saj, shkruan DailyMail, transmeton Gazeta Shneta.

Por një nënë mendon se ka gjetur zgjidhjen përgjithmonë.

Elizabeth posted the hack on the Facebook page for her face painting business after discovering the hack by accident

Elizabeth Rasco nga Kalifornia, është përgëzuar për zgjidhjen e saj ‘gjeniale’, pasi shpërndau një fotografi të një kutie ku i mban të gjitha gjërat e nevojshme që duhen për ta ndërruar beben.

Është fare e thjeshtë. Merreni një kuti plastike dhe përfundi kapakut vendosni letrat e lagura të lidhura me një llastik flokësh.

Ndërsa në kuti vendosni pelenat dhe rrobat rezervë. /Gazeta Shneta/

There's even room for a disposable changing table cover in the box

She later posted some improvements involving embroidery floss to hold the headband in place