Zbulojeni vajza, ja çfarë mendojnë gjinekologët kur ju shkoni për vizitë

2018-08-05 në ora 09:53

Zakonisht shohim një rezistencë të vajzave të kontrollohen tek mjeku gjinekolog, kjo për arsye të shumta që më së shumti lidhen me mentalitetin e shoqërisë.

Por nuk duhet të mërziteni për shkak se është thjesht një punë dhe asgjë më shumë. Të jesh një gjinekolog nënkupton një përvojë interesante, por si çdo punë tjetër edhe gjinekologjia i ka problemet e saj me të cilat mjekët duhet të ballafaqohen.

Sipas një studimi tregohet se jo çdo përvojë në punën e gjinekologëve është me të vërtetë e këndshme, sipas të përditshmes ‘Indepedent’, një grup i gjinekologëve kanë treguar disa nga përvojat e tyre më interesante.

Reagimet e tyre kanë qenë nga më të ndryshmet. Kishte sa reagime pozitive po aq edhe negative.

“Sapo dikush zbulon çfarë pune bëj nuk duan të lidhen me mua. Jam gjinekolog”.  “Të jesh gjinekolog është e lodhshme, por ndihem i lumtur kur ndihmoj gratë.” “Jam gjinekolog burrë dhe e shijoj shumë punën time.”

“Jam gjinekolog dhe sot në klinikë mund të ndjeja aromën e keqe të një pacienteje sapo hyra në dhomë. E dhimbshme kur njerëzit nuk kujdesen për vetëm.”

Por ashtu si të gjithë mendojmë, ka edhe mendje që punojnë nganjëherë mbrapsht:  Jam gjinekolog dhe më duhet të pranoj se disa paciente më eksitojnë./Lajmi.net/