Zbuloni gjininë e foshnjës suaj me çelësin e derës që keni në shtëpi

2018-06-07 në ora 14:56

Djalë apo vajzë? Është një nga pyetjet e para që njerëzit kërkojnë të dijnë nga gratë shtatzëna, ndër gjërat më të zakonshme.

Sapo të keni njoftuar shtatzëninë tuaj, njerëzit fillojnë të mendojnë për gjininë e foshnjës. Dhe, parashikimi i gjinisë së një fëmije është zbavitës dhe kurioziteti është infektiv. Si prind, mund të jesh kureshtar për veten dhe për të tjerët.

Ju gjithashtu mund të bëni disa aktivitete matëse. Por, a mund të parashikosh gjininë e një fëmije vetëm duke shikuar në mitër pa një ultrazë apo ndonjë teknologji tjetër mjekësore?

Dhe, shumë gra vështrojnë në barkun e tyre. Nuk po flasim për përplasjen e shtatzënisë, por formën e saj, transmeton Gazeta Shneta.

Ka disa gjëra serioze, në lidhje me gjininë e foshnjës suaj. Sepse, si mund të mendonin gjyshërit tanë saktë, shumicën e kohës, madje edhe para se të bënin procedura si ultrazëri? A është art? A ka ndonjë kushinet psikike? Apo është thjesht një mashtrim?

Ndërkohë që fusha mjekësore ka ardhur aq larg sa për të hedhur poshtë tregimet popullor, por ato refuzojnë të largohen. Dhe e dini pse. Epo, nganjëherë ata punojnë pa asnjë arsye. Rastësi? Askush nuk e di. Por këtu do të ju tregojmë për një mënyrë interesante të parashikimit të gjinisë.

Është një test me çelësinë e shtëpisë, gjithçka që duhet të bëni është që t’i kërkoni familjarëve ose miqve të nënave të tyre që të kërkojnë nga mikesha e tyre shtatzënë të marrin një çelës shtëpie.

Nëse merr çelësin nga fundi i ngushtë, atëherë është një vajzë. Nëse e merr atë nga fundi i rrumbullakosur, atëherë është një djalë!/Gazeta Shneta/