10 fotografitë emocionale të baballarëve që ndihmuan gratë e tyre të lindin

2017-05-09 në ora 15:38

Gratë dhe foshnjat janë yjet e lindjes, por edhe baballarët luajnë një rol të rëndësishëm. Nga masazhimi i një nëne të rraskapitur, për ta kujtuar atë për forcën e saj kur ajo është në më të prekshmmet e saj, një partner mbështetës mund të bëjë një ndryshim të madh në lindje.

Edhe Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) inkurajon një shoqërues të lindjes që të jetë prezent me nënën në lindje. Dhe shumë nëna do të zgjedhin partnerin e tyre si shoqërues të tyre të lindjes për t’i mbështetur ata gjatë lindjes shkruan Pregnancy Videos, transmeton Gazeta Shneta.

Mbështetja mund të nënkuptojë masazhimin e gruas punëtore si një formë e natyrshme e lehtësimit të dhimbjes, duke u siguruar që ajo të ketë diçka për të ngrënë dhe pirë, prekje të butë dhe puthje që ndihmojnë lirimin e hormonit të dashurisë ose nxitjen e fjalëve për ta bërë të ditur se ai beson në të, për t’i thënë asaj se ajo është e bukur dhe e fortë./Gazeta Shneta/

Më poshtë shihen dhjetë fotot inkurajuese të baballarëve që ndihmonin gratë e tyre gjatë lindjes:

10 Emotional Photos of Dads Helping Their Wives Give Birth

10 Emotional Photos of Dads Helping Their Wives Give Birth

10 Emotional Photos of Dads Helping Their Wives Give Birth

10 Emotional Photos of Dads Helping Their Wives Give Birth

10 Emotional Photos of Dads Helping Their Wives Give Birth

10 Emotional Photos of Dads Helping Their Wives Give Birth

10 Emotional Photos of Dads Helping Their Wives Give Birth

10 Emotional Photos of Dads Helping Their Wives Give Birth

10 Emotional Photos of Dads Helping Their Wives Give Birth

10 Emotional Photos of Dads Helping Their Wives Give Birth