Zemaj shfuqizon UA-në për çmimet e barnave, ish-ministri Ismaili e quan akt kriminal

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj ka shfuqizuar sot Udhëzimin Administrativ 02/2019 për rregullimin e çmimeve të barnave të produkteve dhe pajisjeve medicinale. Për këtë veprim të tij ka reaguar...
Raporto
[email protected]

Na gjeni në:

Këto janë 5 pyetjet më të shpeshta gjatë periudhës së shtatzënisë

Gjatë periudhës së shtatzënisë do ballafaqoheni nga pyetjet më të ndryshme. Më poshtë, kemi radhitur disa nga pyetjet më të shpeshta që ju drejtohen grave shtatzëna shkruan BellyBelly, transmeton GazetaShneta. 1.Kur do të lindni? Rreth 3-5% e bebeve do lindin në kohën e duhur, por jo çdoherë lindin në datën e caktuar. 2.Keni zbuluar...

Ja pse foshnjat shkelmojnë në bark

Ndërsa fëmija rritet, është shumë e zakonshme të ndjeni shkelmat e tij dhe kjo është normale gjatë shtatzanisë. Madje, kjo është një shenjë që foshnja juaj po...

Jeta

Niveli i Ndotjes së Ajrit