22 fëmijë kanë ardhur në jetë gjatë ditës së djeshme

2017-07-31 në ora 10:38

Në klinikën e Gjinekologjisë gjatë ditës së djeshme kanë ardhur në jetë 22 fëmijë, raporton Gazeta Shneta.

22 nëna kanë lindur 11 djem dhe 11 vajza.

Nga raportin i Gjinekologjisë 5 nëna kanë kryer lindjen me prerje cezariane. /Gazeta Shneta/