Dr. Kozeta Mustafaraj

Gjinekologji/Obstetrikë

Fakulteti i Mjekësisë pranë Universitetit të Tiranës

Specialitetet: Obstetrike-Gjinekologji

Procedurat: Ekzminimet gjinekologjike, ekografi gjinekologjike dhe obstetrikale, kolposkopi, planifikim familjar, nderhyrje gjinekologjike

Pozita momentale:

Klinika Gjinekologjike GEA

Biografia:

Arsimi mjekësor 

Kualifikime profesionale

Diagnoz prenatale 2003 – Vjenë Austri    Ekzaminimet dhe procedurat te diagnozes prenatale

Procedura endoskopike 2004 – Vjenë Austri Kolposkopi, Histeroskopi, Laparoskopi

Laparaskopi Gjinekologjike 2005 – Francë Ndërhyrje kirurgjikale laparoskopike

Endoskopi & Infertilitet 2006 – Verona    Nderhyrje kirurgjikale laparoskopike

Obstetrik – Gjinekologji 2007 – Firence    Kongresi 17 Botëror i Obstetrik – Gjinekologji

Laparoskopi – Gjinekologjike 2008 – Alexandri     Workshop Kirurgji Laparoskopike

Histeroskopi 2009 – Durrës Workshop Histeroskopi Kongresi i Perinatologjis

Manaxhimi Perioperator              2010 – Tiranë      Manaxhimi perioperator ne Obstetrike-Gjinekologjia

Urogjinekologji 2010 – Vjenë Austri          Workoshop, Ekzaminime dhe në ndërhyrje në urogjinekologji

Prenatologji       2011 – Tiranë      Kongres i 5-të i prenatologjise

Ekzaminimet Ekografike Obstetricale      2011 – Tiranë      Kurs i avancuar IAN Donnald School, Ekzaminimet ekografike obstetrikale

Shkurt 2012 – Advanced sonographic thechniques for diagnosis of congenital anomalies & fetal echocardiography, Paris, France.

Qershor 2013 – Modern Hysteroscopy, The Academy European of gynaecological Surgery. Belgium.

Specializime

Maj 2012 – Diabetic nephropaty in preganant women with type one diabetes mellitus co-author, 14 European Congress of Endocrinilogy. Florence, Italy

Tetor 2012 – Puberteti i parakohshem, i vonuar, Autor. Konferenca Kombetare e Mjekeve te Pergjithshem, Durrës.

Shkurt 2012 – Advanced sonographic thechniques for diagnosis of congenital anomalies & fetal echocardiography, Paris, France.

Qershor 2013 – Modern Hysteroscopy. The Academy European of gynaecological Surgery. Belgium.

Tel: 0682313410

Email: [email protected]

Social: Web

Postimet

Shkruan: Dr. Kozeta Mustafaraj Aborti eshte humbja spontane (jo e provokuar) e shtatzenise para javes se 20 te saj. Rreth 10-20% e shtatzenive te identifikuara perfundojne ne abort spontan, por numri i humbjeve spontane eshte me i madh, pasi pjesa me e madhe e shtatzanive perfundojne perpara se vete gruaja ta…

Më shumë

Astma është sëmundje inflamatore e rrugëve ajrore e karakterizuar nga rritje e përgjigjes së pemës trakeobronkiale ndaj stimujve të shumtë. Është gjendje kronike që mund të prekë zakonisht shtatzëninë. Sëmundja është episodike, karakterizohet nga përkeqësime të ndërmjetësuara nga periudha asimptomatike. Shumica e atakeve janë kohëshkurtra, nga disa minuta deri në…

Më shumë